Wat kan ik allemaal met een Glazen keukenachterwand?

Wat kan ik allemaal met een Glazen Keukenachterwand ?

Je zou denken dat je dit product alleen achter een gasstel / kookplaat kunt gebruiken. Dit product heet Glazen keukenachterwand en wordt gemaakt van Gehard glas.

Maar wat dacht je van een glazen achterwand in de douchecabine of als kastdeur of tafelblad?

Dit product is erg gaaf omdat je er vele kanten mee op kunt! Je kunt deze bijvoorbeeld in een kleur bestellen bijvoorbeeld of wellicht met een (eigen gemaakte) foto laten bedrukken!

Dit product is uniek en geeft een uitstekende weerstand bij grote temperatuurverschillen. Ideaal dus als achterwand bij een kookplaat. En stel jij hebt een witte keuken.. hoe gaaf is het dan wanneer je de achterwand in een kleur doet! Bekijk de foto hieronder maar eens. Het glas maakt dat deze een uniek en strak design geeft en heel makkelijk schoon te houden is. Fijn om te weten is ook dat dit product een lange levensduur heeft.

Glazen plaat als tafelblad

Stel.. Jij hebt een prachtige houten tafel die je graag wilt beschermen of een strakkere uitstraling wilt geven.. ( strak gecombineerd met robuust is natuurlijk helemaal in zoals bijvoorbeeld de stijl Scandinavisch-Industrieel)

Dan zou je kunnen overwegen om een glasplaat op de tafel te plaatsen. Je beschermt hiermee het hout van je tafel en je geeft het een strakkere uitstraling. Bovendien is dit natuurlijk veel gemakkelijker schoon te houden. Ook een plaat voor op een tafel wordt gemaakt van Gehard glas. Dit is 5 keer sterker als Enkelglas, dus zet je een glas of pan per ongeluk iets te hard op de tafel, zal deze niet meteen breken.

Zo’n glasplaat is verschillende kleuren mogelijk. Een plaat in het zwart op een robuuste tafel is bijvoorbeeld ook erg gaaf!

Bij Inkoopglas worden de randen en hoeken mooi PP geslepen (gepolijst). Zo heb je nooit last van scherpe randen of hoeken.

 Bron: Driehoekmeubelen

Stel jij bent zelf erg creatief.. Jij hebt mooie boomstammetjes gevonden of wellicht heb je zelf een kunstwerk gemaakt zoals hieronder op de foto.. Een waanzinnig effect geeft dan een strakke glasplaat hierop! Over unieke tafels gesproken!

Bron: welke.nl

Een glazen Douchewand

Wat een ruimte creëer je wanneer je glas gebruikt!

Bekijk de foto’s hieronder maar eens.. Gemakkelijk schoon te houden, strak design en in combinatie met andere materialen erg gaaf en wat een ruimte!

Ook deze wanden zijn in kleur verkrijgbaar en dat kan weer een speels effect geven!

Klik hier om jouw glazen (keuken) achterwand te bestellen!