Voorzetramen

Onze aluminium voorzetramen onderscheiden zich door het doordachte slanke profiel waardoor wij een uiterst harmonieus en esthetisch fraai voorzetraam kunnen leveren. Deze voorzetramen munten uit in functionaliteit en duurzaamheid en hebben een vrijwel onbeperkte levensduur.

Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen via 0800 – 222 3 222 of een mail sturen met uw vragen naar: info@inkoopglas.nl.

bestel

Wat zijn voorzetramen?

Voorzetramen worden handmatig vervaardigd. U kiest een glassoort, of wij passen een glassoort toe afhankelijk van de grote en wensen. De ruit wordt op de juiste maat gesneden (dit kan ook machinaal gebeuren) de profielen worden op de juiste maat en in verstek gezaagd. Daarna wordt de ruit rondom voorzien van een U rubber. Vervolgens worden de profielen er aangemaakt en met een schroef vastgezet. Wanneer het raam volledig in elkaar zit wordt er aan de achterzijde een O rubber of afsluitrubber in het profiel gerold. Dit zorgt ervoor dat het voor- of achterzet raam netjes aansluit op het kozijn. U kan zelf een keuze maken uit diverse bevestigingsmogelijkheden, volledig geschroefd, 1 zijde scharnieren en overige zijdes knevels of volledig rondom knevels.

Voorzetramen

De 11 voordelen van voorzetramen

Voordeel #1: Uitstekende warmte isolatie

Voorzetramen zorgen ervoor dat het warmteverlies via de ramen wordt teruggebracht tot ca 50%. Tevens wordt tocht tegengehouden.

Voordeel #2: Extra geluidsisolatie

Heeft u een drukke weg voor de deur? Woont u in een drukke winkelstraat? Of heeft u last van ander hinderlijk geluid? Voorzetramen kunnen ook uitgevoerd worden met geluidswerend glas. Dit scheelt behoorlijk in het aantal Db geluidshinder wat uw woning binnen zal dringen via de ramen. Exact te meten is dit niet aangezien het afhankelijk is van een aantal factoren zoals: hoe ver ligt het voor- of achterzetraam van de bestaande ruit af? Hoe groot is de ruit? En hoe luid / hoog is de toon van de geluidshinder.

Voordeel #3: Gemakkelijk en snel te monteren en demonteren

Wilt u de voorzetramen alleen in de winterperiode gebruiken, dat kan! Voorzetramen zijn gemakkelijk te demonteren.

Voordeel #4: Onderhoudsvriendelijk

In principe zijn voorzetramen onderhoudsarm. Echter dienen ze wel schoongemaakt te worden. Dit kan gewoon zoals u uw normale ramen ook zou zemen. Indien u heeft gekozen voor scharnieren en kevels kunt u ook de bestaande ruiten op de normale wijze schoonmaken. De aluminium profielen kunt u met gewoon warm water schoonmaken, indien u toch een sopje wilt gebruiken dient u dit wel goed na te spoelen.

Voordeel #5: Zeer goed reinigbaar

Voordeel #6: Zeer lange levensduur

Voordeel #7: Demonteerbaar bij glasbreuk

Voorzetramen zijn demontabel bij glasbreuk. Zo kunt u snel en effectief een breukruit vervangen.

Voordeel #8: Vanwege het smalle softline profiel zeer harmonieus en onopvallend toepasbaar

Voordeel #9: Ook geschikt voor panden die onder monumentenzorg vallen

Voordeel #10: Geschikt voor zowel binnen alsook buiten plaatsing

Voordeel #11: Hoge inbraakwerendheid

Voorzetramen kunnen ook uitgevoerd worden met gelaagd glas.  Wanneer u hiervoor kiest geeft dit meteen een hoge inbraakwerendheid. Gelaagd glas is voorzien van 2 folies tussen het glas ( niet te zien aan de buitenzijde) waardoor het erg moeilijk wordt voor inbrekers om uw woning op kantoorpand binnen te dringen. Tevens dient gelaagd veiligheidsglas ervoor dat, wanneer het glas breekt, dit niet uit elkaar valt maak alleen barst. Bij plaatsing aan de buitenzijde is dit een perfecte bescherming om vandalisme tegen te gaan / te verminderen.

bestel

Voorzetramen leverbaar in verschillende kleuren

Deze voorzetramen zijn standaard leverbaar in de onderstaande profielkleuren. Kleuren kunnen in verband met de glansgraad afwijken van onderstaande voorbeelden.

Wit Ral 9010 Ral 9010
Crème Ral 9001 Ral 9001
Groen Ral 6009 Ral 6009
Bruin Ral 8019 Ral 8019
Aluminium, blank geanodiseerd F1 Blank

 

Wij bieden een ruime keus aan mogelijkheden met betrekking tot voorzetramen. Naast de standaard kleuren kunnen wij onze voorzetramen leveren in iedere gewenste Ral kleur. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via 0800 – 222 3 222 of een mail sturen met uw vragen naar: info@inkoopglas.nl.

De voorzetramen kunnen wij leveren met schuine zijden, cirkels, rond- en segmentbogen. De minimum radius bedraagt 55 cm.

Bevestiging naar uw keuze:

  • Rondom geschroefd.
  • Scharnieren en geschroefd
  • Rondom knevels
  • Scharnieren en knevels

Beglazing:

Keuze uit floatglas en gelaagd glas. Diverse soorten figuurglas en plexiglas behoren ook tot de mogelijkheden voor voorzetramen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@inkoopglas.nl.

bestel