Inbraakwerend glas

Niemand wil natuurlijk slachtoffer zijn van inbraak. Een inbreker die niet zomaar een steen door de ruit kan gooien om naar binnen te gaan werkt al afschrikwekkend. Wilt u beter beschermd zijn tegen inbraak? Plaats dan inbraak werend glas in uw woning of bedrijf. Inbraakwerend glas hoeft niet per definitie dik te zijn. Zo is dubbel glas ook niet altijd inbraak werend. Belangrijk bij inbraak werend glas is de gelaagdheid van de glasplaten en het folie dat er tussen zit.

bestel

Waar let je op bij aanschaf van inbraakwerend glas?

Uw huis of bedrijf is goed te beveiligen met de toepassing van inbraakwerend glas. Het gaat om de gelaagdheid van het glas en het soort folie dat er tussen zit. Glas waartussen twee of meerdere folies zijn versmolten voldoen prima aan het criterium van inbraakwerend glas. Het glas blijft volledig transparant, maar wordt steeds moeilijker kapot te maken, naarmate de dikte van het glas en het aantal toegepaste folies toeneemt. Houdt u er wel rekening mee dat de mate van inbraakwering een combinatie is van glas en constructie. Zorg bij inbraakvertraging altijd voor een goede combinatie van zowel goed hang- en sluitwerk voor wat betreft de sloten als goed inbraak werend glas.

Hoe sterk is inbraakwerend glas?

Tijdens de productie wordt het glas voortdurend getest volgens Europese normen. Elk inbraak werend glas krijgt een label met een P-klasse. Hoe sterker het glas hoe hoger de P waarde. Inbraak werend glas met de hoogste P waarde is bestand tegen ongeveer 70 inslagen met een bijl.

Inbraak werend glas bestellen?

Wilt u zeker zijn van uw veiligheid en uw eigendommen beschermen? Bestel inbraakwerend glas bij Inkoopglas.nl. Kijkt u bij de verschillende soorten glas om te bepalen wat voor u het beste is. Gelaagd glas, gehard glas of plexiglas. Bij inkoopglas.nl bestelt u eenvoudig en snel online. Toch nog vragen? Wij adviseren u graag! Inkoopglas.nl is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt ons ook mailen of uw vraag stellen via ons contactformulier.

bestel