Zonwerend glas

Van de zon houdt bijna iedereen! Maar als de zon te lang op de ramen schijnt wordt het ons toch al gauw te warm. Zonwerend glas biedt dan een goede oplossing. Vooral in kamers met veel ramen of kamers waar veel zon binnenvalt, loop de temperatuur vaak hoog op. Zonwerend glas is glas dat speciaal ontworpen is om wel het licht maar niet de warmte door te laten.

bestel

Werking van zonwerend glas

Glas maakt men zonwerend door tijdens de productie metaaloxiden toe te voegen. Deze metaaloxiden maken het glas minder doorzichtig en zorgen ervoor dat het glas minder zonlicht doorlaat. Naast het toevoegen van een speciale stof kan met zonwerend glas tevens voorzien van een coating welke zonlicht absorbeert of weerkaatst. Hiermee filtert zonwerend glas tot 60 procent van de warmte in vergelijking tot standaard dubbel glas.

Lagere energiekosten

De isolerende werking van zonwerend glas zorgt ervoor dat u minder hoeft te koelen op warme zomerdagen. In de winter houdt zonwerend glas de warmte juist binnen, door de isolerende werking. U bespaart hiermee volop op de energiekosten.

Zonwering overbodig!

Met zonwerend glas heeft u geen zonwering van buitenaf meer nodig. Het glas laat niet de warmte van de zon maar juist wel het zonlicht doorschijnen. Zo houdt u het lekker licht in de ruimte én toch aangenaam koel.

Is zonwerend glas iets voor u? Bij Inkoopglas.nl kunt u eenvoudig en snel zonwerend glas bestellen. Heeft u interesse maar toch nog enkele vragen? Raadpleeg Inkoopglas via de mail, ons contactformulier of bel ons op het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222. Inkoopglas.nl is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.

bestel