Glasplaten

Glasplaten zijn transparante producten van glas welke in veel vormen en maten te maken zijn. Tegenwoordig worden ze verwerkt in allerlei meubels en voorwerpen in zowel woningen als kantoren, scholen en openbare gebouwen. Het gebruik van deze glasplaten geven een ruimte veel openheid en zorgen voor een lichte en frisse uitstraling.

bestel

Transparante glasplaten

Wanneer lichtheid in een ruimte een belangrijke rol speelt zijn glasplaten een welkome aanvulling in interieurs dankzij de transparantie van glas. De verschillende soorten en maten die mogelijk zijn maken dat ze voor allerlei doeleinden kunnen worden toegepast. Het meest voorkomende gebruik van glasplaten vindt men terug in tafels, zoals salontafels en eettafels. Gehard glas is dan de meest gebruikte glassoort.

Heeft u een glasplaat nodig in uw interieur voor uw tafel of een ander meubelstuk of voorwerp? Bij Inkoopglas.nl zijn glasplaten verkrijgbaar in diverse glassoorten zoals figuurglas, balustrade glas en spiegelglas.

Bestellen van glasplaten

Heeft u belangstelling voor het bestellen van glasplaten? Bij Inkoopglas.nl bestelt u gemakkelijk en snel. Inkoopglas.nl garandeert een uitstekende kwaliteit, een snelle levering en een glasscherpe prijs. Zowel de standaard maten als glasplaten op maat zijn direct te bestellen.

Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen? U bereikt Inkoopglas.nl via mail, ons contactformulier of via het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en geven u graag een deskundig advies!

bestel