Geluidswerend glas

Geluidswerend glas zorgt voor minder overlast van geluiden uit de omgeving. Dat maakt geluidswerend glas ideaal op plekken waar veel overlast is van verkeer of luide muziek. Andersom werkt het ook, geluiden van binnen zijn minder hoorbaar voor buiten.

bestel

Hoe werkt geluidswerend glas?

Wilt u geluid van buiten gewoon buitenshuis houden? Geluid is trilling en glas geeft trilling door. Komen er harde geluiden van buiten, dan hoort u dit binnen. Voor een goede isolatie van geluid is demping nodig. Geluidswerend glas biedt deze demping en geeft minder geluid door. Dit geluidswerende effect bereikt men door een speciale folie op het glas aan te brengen. Toepassing van deze speciale geluidswerende folie is mogelijk voor zowel enkel glas als dubbel glas. Inkoopglas.nl verkoopt gelaagd geluidswerendglas in de webshop. Wanneer u wil kiezen voor geluidswerend isolatieglas neemt u dan contact met ons op!

Door te variëren in dikte van de glasbladen bij dubbel glas geeft glas ook minder trillingen door waardoor het glas geluidswerend is. Naast de speciale folie en het variëren in dikte van de glasbladen is er een derde mogelijkheid om glas geluidswerend te maken. Door de spouw, de ruimte tussen de glasbladen, te vullen met gas in plaats van lucht creëert men ook een geluidswerend effect. Gas geleidt trilling namelijk minder goed dan lucht.

Toepassing geluidswerend glas

Daar waar grote kans bestaat op geluidsoverlast kan geluidswerend glas het woon- of leef comfort behoorlijk vergroten. Overlast van verkeer, werkzaamheden of luide muziek is dan al gauw verleden tijd.

Is glas met een geluidswerend effect iets voor u en wilt u geluidswerend glas bestellen? Bij Inkoopglas.nl bestelt u eenvoudig en snel. Inkoopglas.nl garandeert de beste kwaliteit, een snelle levering en glasscherpe prijzen. Neemt u contact op voor meer informatie indien u nog vragen heeft voordat u glas wilt bestellen.

bestel