Gratis deskundig advies

Onafhankelijke vergelijker

15+ jaar ervaring

Over ons

Inkoopglas.nl was één van de eerste online glashandels in Nederland, begonnen in 2009. Wij leverden door heel Nederland.

Waarom praten we in de verleden tijd? Inkoopglas levert namelijk zelf geen producten meer sinds 2020.

Door de jaren heen is onze organisatie steeds meer veranderd waarbij we ons meer zijn gaan focussen op het verstrekken van advies. Door de 10+ jaar ervaring als glashandel met Inkoopglas en de 15+ jaar ervaring met ons glaszetters bedrijf Regioglas, weten wij alle ins en outs van het inkopen en installeren van glasproducten. Wij merkte dat veel mensen behoefte hebben aan deskundig advies en daarin kunnen wij ze als de beste helpen. Zodoende hebben wij begin 2020 de keuze gemaakt om enkel nog te focussen op het verstrekken van informatie rondom de aanschaf en de installatie van glasproducten in plaats van het daadwerkelijk leveren van de glasproducten zelf.

Via onze website kunnen wij onafhankelijk en deskundig advies geven bij wie wij adviseren glasproducten te kopen.

over inkoopglas

Achtergrond medewerkers Inkoopglas.nl

Wil je weten wie jouw vragen beantwoordt? Hieronder vind je achtergrond informatie over onze medewerkers.

Achtergrond Mendy


Mendy is al 15 jaar werkzaam in de glaswereld. Mendy en Maurice houden zich, naast Inkoopglas.nl, ook bezig met glaszettersbedrijf Regioglas, de grote zus van Inkoopglas.nl. Voor specifieke technische vraagstukken is Mendy de juiste persoon!

Achtergrond Joyce


Joyce draag zorg voor het reilen en zeilen van Inkoopglas. Ze werkt sinds oktober 2017 met heel veel plezier bij Inkoopglas.nl!

Ze is werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Joyce heeft service hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om de informatie op de website zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

Achtergrond Maurice


Maurice is de oprichter en eigenaar van Inkoopglas.nl en Regioglas en is ook al 15 jaar actief in de glaswereld. Ervaring en kennis ruimschoots aanwezig!

Achtergrond Robbin


Robbin is verantwoordelijk voor de website en de online marketing. Heb je tips hoe we onze website gebruikersvriendelijker kunnen maken? Stuur een mail naar Robbin: info@inkoopglas.nl.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Jouw offerte is verstuurd!