Gratis deskundig advies

Onafhankelijke vergelijker

15+ jaar ervaring

Kruisroedes tussen het glas

  • 1. Productwensen invoeren
  • 2. Bekijk productspecificatie
  • 3. Vergelijk bedrijven
  • 4. Koop

Tegenwoordig is het ook mogelijk om metalen kruisroedes in kleur te verwerken aan de binnenkant van de (dubbelglas) ruiten. Deze kruisroedes geven de woning een karakteristieke uitstraling. Kruisroedes zijn verkrijgbaar in diverse modellen, kleuren en ontwerpen en zijn geheel naar eigen wens samen te stellen.

Een kruisroede is een profiel van metaal welke aan de binnenkant van de ruiten geplaatst wordt. Dit geeft een mooie onderverdeling van vensterglas maar is dus heel gemakkelijk schoon te maken.

Kruisroedes werden vroeger vooral toegepast in een tijd dat het niet of nauwelijks mogelijk was om glas in grote oppervlaktes te maken. Ze zijn in historische gebouwen aan te treffen. Wanneer je deze roedes hedendaags toepast geeft dit dus een hele authentieke sfeer, maar met een uiterst goed isolerend effect.

Waar kan Kruisroedes voor gebruiken?

O.a. voor ruiten / ramen en deuren

Wat is de levertijd van kruisroedes?

Circa 2 weken

SPECIFICATIES
U-waarde
Tussen 3,0 en 1,1 W / m2 K
Spouwvulling
12, 13,- en 15 mm
PLUS- EN MINPUNTEN
Authentieke uitstraling
Isolerend
Gemakkelijk schoon te maken
Geheel naar wens samen te stellen
Goedkoper dan Weense kruisroedes
Kan gaan klapperen bij harde wind
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Jouw offerte is verstuurd!