Klantenservice

* Betaalmethoden:

– iDEAL

– Afterpay

AfterPay voert voor het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website:http://www.afterpay.nl/page/consument.

– Bank overschrijving

Bij betaling vooruit wordt de bestelling in behandeling genomen zodra het factuurbedrag op onze rekening is overgemaakt. Om uw bestelling zo snel mogelijk te laten verlopen verzoeken wij u het ordernummer te vermelden. Gebruik bij vooruit betalingen de volgende gegevens:
IBAN: NL62 ABNA 0589 737 716
t.n.v. Regioglas
onder vermelding van het ordernummer.

 

Klachten:

Wij doen ons uiterste best  om alle bestellingen met uiterste zorg en correcte wijze uit te voeren.
Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan met uw bestelling of uw ontvangen produkt is beschadigd of ondeugelijk.
Kunt u dit per mail kenbaar maken aan ons.We zullen uw klacht zo snel mogelijk in behandeling nemen en binnen een aannemelijke tijd tot een oplossing proberen
komen. Mocht alsnog niet tevreden zijn over de afhandeling of onze werkwijze kunt u zich wenden naar de website van de stichting webshop keurmerk en hier uw klacht indienen via  een klachtenformulier.
* Verzendkosten
Afhankelijk van de provincie waar u woonachtig bent, worden er verzendkosten berekend
Gelderland, Overijssel, Utrecht, Drenthe: € 10,00 verzendkosten
Noord-Holland, Noord-Branbant, Flevoland, Groningen, Friesland: € 25,00 verzendkosten
Zuid-Holland, Zeeland, Limburg: € 50,00 verzendkosten