Driedubbel glas

Driedubbel glas is net als dubbelglas een bekende vorm van isolatieglas en heeft een nog betere isolerende werking. Het bestaat niet uit twee maar uit drie glasplaten die luchtdicht met elkaar verbonden zijn door een frame. De twee ruimtes tussen de glasplaten, spouw genoemd, vult men tijdens de productie van driedubbel glas met droge lucht. Driedubbel glas is ook leverbaar in combinatie met diverse figuurglas soorten en / of gelaagd glas.

Warmte-isolatie van driedubbel glas

Driedubbel glas gebruikt men net als dubbelglas voor warmte isolatie. De isolatiewaardes van driedubbel glas drukt men uit in de zogenoemde U-waarde. Deze U-waarde toont hoeveel warmte het glas per vierkante meter en per graad temperatuurverschil doorlaat. De U-waarde drukt men uit in Watt per m² Kelvin: W/m²K.

Driedubbel glas van hoge kwaliteit heeft een U-waarde rond de 0,7 W/m²K. Ter vergelijk: enkel glas biedt een U-waarde van 5,8 W/m²K. Gebruik van driedubbel glas geeft een aangenaam binnenklimaat. Een besparing op energiekosten in woning of gebouw is dan al gauw gemaakt.

bestel

Driedubbel glas bestellen

Driedubbel isolatieglas bestelt u bij Inkoopglas.nl direct eenvoudig en online. Kiest u voor driedubbel glas dan verbetert de isolatiewaarde van uw woning of gebouw.
Heeft u advies nodig? Neem contact op met Inkoopglas.nl Wij informeren u graag. Inkoopglas.nl is bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Of stel ons uw vraag via de mail of ons contactformulier. Ons glasadvies is altijd gratis!