Gratis deskundig advies

Onafhankelijke vergelijker

15+ jaar ervaring

Verduurzaamd I plus dubbel glas

  • 1. Productwensen invoeren
  • 2. Bekijk productspecificatie
  • 3. Vergelijk bedrijven
  • 4. Koop

Nieuw!

Verduurzaamd I plus Isolatie glas. 4 seizoenen comfort met dit gloednieuwe product! De U-waarde van deze ruit is zelfs nog 10% beter dan HR++.  Deze ruit laat veel licht en zonwarmte door, maar is tevens ook licht zonwerend. Deze ruit is voorzien van een warm-edge zwarte afstandhouder waardoor er meer warmte blijft binnenkamers.

SPECIFICATIES
U-waarde bij spouw 12
1.2 W / m2 K
U-waarde bij spouw 15
1.0 W / m2 K
Spouwvulling
12 en 15 mm
PLUS- EN MINPUNTEN
Isoleert minimaal 3x beter dan HR glas
Uitermate energiebesparend tijdens winter,- en zomer
Gratis zonnewarmte alsmede licht zonwerend
Hoge lichtransmissie (LTA) van 79%
Grotere (éénmalige) investering
Alleen verkrijgbaar in spouw 12 en 15
Verduurzaamd I plus ruit naast een HR++ ruit kan kleurverschil geven
Vul de hoogte en breedte van de glasplaat in en ga door naar de volgende stap.
mm
mm
Kies hieronder de spouwdikte
Een spouwdikte van 15 millimeter heeft een betere isolatie dan een spouwdikte van 6 millimeter. Let wel, er dient voldoende sponningdiepte aanwezig te zijn. Bekijk deze video voor meer informatie.
6 mm
9 mm
10 mm
12 mm
13 mm
15 mm

Veelgestelde vragen

Wat zijn de effecten van Verduurzaamd I plus Isolatie glas ten aanzien van Enkel glas?

Met het kiezen voor Verduurzaamd I plus Isolatie glas in een woning of gebouw blijft kou zelfs 10 % beter dan bij HR++  buiten en warmte 10% beter binnen. Dit verbetert de isolatiewaarde van de woning aanzienlijk en draagt bij aan een lagere energierekening én minder CO² uitstoot. Goed voor een duurzaam Nederland dus en voor jouw energierekening!

Waar kan ik Verduurzaamd I plus Isolatie glas voor gebruiken?

Met name toepasbaar in nieuwe situaties, bijvoorbeeld bij een erker aanbouw of vervanging van complete woning.

Wat is de levertijd van Verduurzaamd I plus Isolatie glas?

Circa 2 weken

Wat kost Verduurzaamd I plus Isolatie glas?

Vanaf Euro 64,- per M2 inclusief BTW

Kan ik Verduurzaamd I plus Isolatie glas zelf vervangen?

Ja zeker, sterker nog, wanneer je glas bestelt bij Inkoopglas, moet je deze zelf plaatsen. Inkoopglas kan dit niet voor je verzorgen. Kijk voor uitleg even bij “Hoe plaats ik glas?”  Of bekijk onze video hieronder:

Hoe plaats ik glas?

Stap 1: Allereerst zorg je ervoor dat de sponning van het kozijn volledig schoon en droog is. Het is sterk aan te raden het kozijn goed voor te gronden met grondverf en dit goed te laten drogen.

Stap 2: Daarna plak je op het kozijn, ca 3 mm vanaf de bovenzijde, een beglazingsbandje (mee te bestellen op onze website) rondom. Hier komt de ruit tegenaan.

Stap 3: Daarna leg je in de sponning van het kozijn 2 beglazingsblokjes (schuine) ¼ uit de kant, hier komt de ruit op te staan. Deze blokjes zorgen voor een juiste ventilatie van de sponning en de ruit.
Plaats er nooit meer dan 2, anders kan de ruit gaan wankelen! Daarna plaats je 2 beglazingsblokjes (rechte) aan iedere zijkant van de ruit en 1 bovenin, dit om te voorkomen dat de ruit tegen de sponning drukt en er genoeg “ventilatieruimte” over blijft.

Stap 4: Hierna plaats je op de glaslatten wederom een beglazingsbandje, ca 3 mm vanaf de bovenkant van de lat. Daarna plaats je de glaslat tegen de ruit en spijkert deze vast. (Voorzichtig met de ruit!)

Stap 5: Wanneer je dit hebt gedaan kun je aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde gaan afkitten. Doe dit met een goede beglazingskit. (Mee te bestellen op onze website) Zorg ervoor dat je de opening vol kit tussen het glas en de glaslat tot aan het beglazingsbandje. Als dit is gebeurd kun je met de achterzijde van de kitkoker langs de kitnaad gaan om hem glad af te werken. Laat de kit goed drogen voordat je deze gaat overschilderen!

Stap 6: Wanneer de kit goed is uitgehard dient deze overgeschilderd te worden. Dit doe je tegelijk met het aflakken van het kozijn.

Of bekijk onze video hieronder:

 

Wat is de U-waarde van I plus Isolatie glas?

1.0 W / m2 K  (Hoe lager deze waarde, hoe meer het glas isoleert en hoe meer geld je dus bespaart)

Hoe lang is de garantie op Verduurzaamd I plus Isolatie glas?

10 jaar garantie

 

Kan Inkoopglas het inmeten en de montage voor mij verzorgen?

Nee, het plaatsen van glas besteld via Inkoopglas.nl verzorg je zelf. Bekijk onze video hierboven of lees de stappen bij “Hoe plaats ik glas?”

Hoe kan ik checken wat voor Dubbel glas / Isolatie glas ik heb?

Soms staat er een stempel in de spouw (ruimte tussen 2 ruiten) met daarop vermeld wat voor soort ruit je hebt. Wanneer er niets aangegeven staat is de spouw vaak gevuld met lucht. Dat betekent dus dat je standaard Isolatie glas hebt.

 

 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Jouw offerte is verstuurd!