Hardglazen deur

Kiezen voor een hardglazen deur

Een hardglazen deur is een perfecte oplossing voor donkere ruimtes. Wanneer u een donkere hal heeft en wel meer lichtinval vanuit de woonkamer zou willen is de perfecte optie om voor een hardglazen deur te kiezen. Inkoopglas.nl verkoopt diverse transparante hardglazen deuren, eventueel voorzien van een mooie matte print. Ook kunt u kiezen voor gekleurd floatglas of figuurglas. Wanneer u veel lichtinval wil in uw woning maar geen inkijk kan er gekozen worden voor bijvoorbeeld Crepi figuurglas, Chinchilla figuurglas of Matglas.

Hardglazen deur

Wanneer u juist wel wil kiezen voor het gemak van een glazen deur maar geen doorkijk wil voorzien wij hier in met een voorgekleurde deur. Bijvoorbeeld Matelac (matte uitstraling) of Lacobel (hoogglans). Ook hiervoor hebben wij een compleet gamma aan kleuren om zo voor iedereen een passende hardglazen deur te kunnen leveren. Onze hardglazen deuren zijn altijd van gehard glas, dit in verband met de veiligheid. Hardglas is 5 keer sterker als gewoon standaard enkel (float) glas. Bij gehard glas moet er rekening gehouden worden dat bewerkingen (gaten boren, op maat snijden of slijpen) vooraf gedaan moeten worden! Wanneer de glasplaat eenmaal gehard is kan er niets meer aan gedaan worden.

Hardglazen deurHardglazen deur

Hardglazen deur in de badkamer

Ook in de badkamer worden er steeds vaker glazen douchedeuren en douchewanden gebruikt om meer “optische”ruimte te creëren. Hierdoor blijft uw badkamer licht en transparant maar blijven tegels en kasten beschermd tegen opspattend water. Hardglazen douchedeuren zijn makkelijk te reinigen, Inkoopglas.nl verkoopt speciale glasreiniger onder het kopje beglazingsartikelen. Ook hardglazen schappen zijn uiteraard verkrijgbaar via onze webshop. Kijk hiervoor bij veiligheidsglas. Het beslag hiervoor vind u onder het kopje beglazingsartikelen. Zo besteld u makkelijk en snel alles bij 1 leverancier!

Hardglazen deur

Contact over hardglazen deur

Wilt u meer weten of advies vragen? Dit kan via ons contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Hardglazen deur