Glazen douchewand

Wanneer u kiest voor een glazen douchedeur is dit uitstekend te combineren met een glazen douchewand. Door middel van speciale glasklemmen of met glas-glas scharnieren kunnen deze 2 platen tegen elkaar aan gezet worden.

Glazen douchewand

De voordelen van een glazen douchewand

Door veel glas te gebruiken in uw badkamer houd u hem licht en ruimtelijk. Uw badkamer oogt veel groter met een glazen wand. Heeft u geen ruimte voor een gemetselde muur (toch al gauw 10 cm dik) denk dan eens aan een glazen douchewand. Deze is al te bestellen met een dikte van 8 mm! U houdt veel meer ruimte over op de vaak toch wat kleinere bad maker. U kan er ook voor kiezen om een figuurglas soort te gebruiken welke minder doorzichtig is maar wel veel licht doorlaat.

Voor wie schoonmaken niet als zijn of haar hobby heeft is glas de uitkomst voor in badkamers. Na het douchen even afspoelen met de douchekop en het meeste vuil verdwijnt. Toch wat vlekjes of zeepresten? Gebruik een glascleaner (te koop via onze webshop) en u maakt uw glazen douchewand weer glanzend en streeploos schoon. Deze speciale glascleaner tast PVC en rubber niet aan!

Nog een groot voordeel van een glazen douchewand is dat u de rest van uw badkamer beschermt tegen opspattend water. Zo kunt u lekker douchen zonder dat de gehele badkamer klets nat wordt.

 

Glazen douchewand op maat

Bij Inkoopglas.nl kan je zelf je eigen douchewand op maat samenstellen. 1 paneel, 2 panelen? Met deur of zelfs met 2 deuren? U kunt u eigen douchewand op maat samenstellen. Voor de bevestiging van uw glazen douchewand levert Inkoopglas.nl  speciale glas – wand klemmen of glas-glas klemmen. Heeft u hulp nodig met het samenstellen van uw douchewand? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Glazen douchewand opmeten

Wanneer u een glazen douchewand gaat opmeten meet dan op 3 plaatsen. Bovenin, in het midden en onderaan. Hier kan iets verschil in zitten. Neem altijd de kleinste maat! Hou altijd rekening met een speling van ca 8-10 mm voor de glasklemmen. Wanneer u de glazen douchewand gaat gebruiken als afscherming hoeft u geen rekening te houden met speling in de breedte, kijk wel of de hoogte past!

Glazen douchewand

Contact over glazen douchewanden

Wanneer u toch twijfelt of u de juiste maat of glassoort heeft gekozen neem dan contact op met onze adviseurs via 0313-419002. Wij staan u graag te woord om u te helpen. Mocht u advies willen over het meten, dan is het handig als wij met u mee kunnen kijken. Stuur ons daarom een foto en/of tekening mee van de situatie. Dit kan naar info@inkoopglas.nl