Glazen douchedeur

Voor de badkamer is een hardglazen douchedeur een uitstekende keuze. Deze hardglazen deuren zijn perfect en makkelijk schoon te maken. Deze hardglazen douchedeuren houden de badkamer licht en doen hem optisch groter lijken. En wanneer u kiest voor een extra Cear shield coating wordt het helemaal een fluitje van een cent. Glas heeft een uiterst glad oppervlak waardoor het meeste vuil afgestoten wordt. Echter kalk en zeepresten kunnen blijven “kleven” aan de glazen douchedeur, dit is gemakkelijk te reinigen met een sopje of een mild anti kalkmiddel. Na het douchen even een ramen wisser over de douche deur en u heeft het meeste schoonmaak werk al gedaan.

bestel

Voordelen Glazen douchedeur

Voor glazen douchedeuren wordt er gehard glas gebruikt. Dit glas is 5 keer sterker als gewoon normaal float (enkel) glas. Nadat het glas op maat gesneden is worden de gaten en uitsparingen voor de scharnieren en / of deurknop / deurgreep gemaakt. Als dit gedaan is worden de randen geslepen, dit zorgt ervoor dat niemand zich kan bezeren aan de randen van de glazen douchedeur. Dit moet allemaal gebeuren voordat de deur gehard wordt. Als alle bewerkingen gedaan zijn gaat de deur in een hardgingsoven. Het glas wordt verwarmd tot ongeveer 600 graden, hierna wordt het glas snel afgekoeld waardoor een spanning in het glas ontstaat. Dit noemen we ook wel thermisch bewerkt glas.

 

Gekleurd Colorbel glas voor de badkamer

Tevens voor in badkamers is Colorbel gehard glas uitermate geschikt. Doordat vuil zich minder snel kan afzetten op een glad oppervlak is dit ook uit hygiënisch oogpunt de perfecte oplossing. Doordat Colorbel gehard glas in grote afmetingen leverbaar is heeft u ook minder kitnaden en voegen waardoor ook dit een stuk hygiënischer is. Colorbel gehard glas is leverbaar in heel veel verschillende kleuren, zo kunt u spelen met verschillende kleur stellingen of alles in 1 kleur houden.

glazen douchedeur

Print op glas voor de badkamer

Wanneer u echt een gepersonaliseerde badkamer wil kunt u kiezen voor een foto op glas. Wanneer u een professionele foto heeft met een hoge Dpi kunnen wij deze via een speciale transfer techniek laten afdrukken op glas. Denk hierbij aan een mooie vakantie foto of een speciaal voor u gemaakte close-up. Wanneer u vragen heeft over het personaliseren van uw badkamer neem dan contact op met Inkoopglas. Onze collega’s van kantoor kunnen u alles vertellen over het gebruik van glas voor in de badkamer.

Print op glas

Contact over glazen douchedeur

Heeft u meer vragen over glazen douchedeuren, glazen douchewanden of ander glas in de badkamer? Neem contact op met inkoopglas.nl. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies en een scherpe offerte!

 

bestel