Glazen deur

Veel licht bij gebruik glazen deur

Veel licht en ruimte in uw woning? Kies dan voor een mooie glazen deur. Deze deuren zijn van gehard veiligheidsglas en de randen worden netjes geslepen zodat ze niet scherp meer zijn waardoor u de handen of kleding kan openhalen. Gehard glas heeft een 4 a 5 keer hogere stootbelasting dan gewoon standaard floatglas. Wanneer het glas toch breekt zal het, anders als bij standaard float glas, in 100.000 stukjes uit elkaar vallen. Deze stukjes zijn niet zo scherp als standaard floatglas waardoor u en uw huisgenoten zich niet zullen bezeren. Het word ook wel “letselwerend glas”  genoemd. Nadat het glas gehard is kunnen er geen bewerkingen zoals gaten boren of randen slijpen meer toegepast worden, dit moet altijd gebeuren voordat het glas gehard wordt!

bestel

Voordelen van een glazen deur

De voordelen van een glazen deur is onder andere, veel licht behoud, geeft een ruimtelijk effect , is makkelijk schoon te maken en kan naar eigen wens worden aangepast qua kleur, motieven en diktes. Hard glazen deuren kunnen ook voorzien worden van een gestraald (mat glas) effect, zoals te zien op de voorbeelden hieronder. Het advies is dan wel om er een Clearshield coating op te laten brengen ( door de fabriek) dit voorkomt dat er vuil en vlekken (vingerafdrukken en dergelijke) op de matte laag komen welke erg moeilijk te verwijderen zijn! Meer informatie over deze Clearshield coating? Neem contact op met onze binnendienst en zij leggen het u precies uit.

glazen deurVerschillende kleuren glazen deurVoordelen van een glazen deur

 

Verschillende keuzen glazen deur

Ook qua kleur is er een wereld aan keuzes. U kan kiezen voor gekleurd floatglas, dit houd in dat het glas volledig gekleurd is en wel zijn doorzichtigheid behoud. Wanneer u kiest voor een ondoorzichtige deur is er de optie om het glas aan 1 zijde te voorzien van een gelakte laag. Zo heeft u wel het gemak van het eenvoudig schoonmaken van de hardglazen deur maar niet de doorkijk ervan.

Hieronder geven we een paar  voorbeelden .

 

 

glazen deur zwartGlazen deur grijs

 

bestel

Glazen deur beslag

Ook het beslag voor een hardglazen deur is aan te passen naar ieders wensen. Van glans chroom tot RVS geborsteld en van Messing tot mat chroom. Ook kan Inkoopglas.nl beslag op kleur leveren, bijvoorbeeld wit, grijs of rood, hiervoor dient er een aparte prijs gemaakt te worden. Hiervoor kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Echter bij al het beslag dient wel rekening gehouden te worden met de dikte en het gewicht van de deur. Bij extra brede deuren moet er speciaal beslag besteld worden, hiervoor kunt u contact opnemen met onze collega’s van kantoor via info@inkoopglas.nl of via 0800 – 222 3 222 (gratis telefoonnummer)