Glazen binnendeur

Vele architecten zijn het met ons eens, een glazen binnendeur zorgt voor veel licht en geeft een ruimtelijk effect. Of u nou kiest voor een volledige hardglazen deur of een houtendeur met glaspanelen, alles is mogelijk!

Glazen binnendeur

Voordelen van een glazen binnendeur

Glazen binnendeuren hebben vele voordelen. Wat te denken van de grote hoeveelheid licht welke binnen komt in uw woning. Wanneer u kiest voor een volledige glazen binnendeur wordt 100% van het licht doorgelaten.  Nog een groot voordeel van een glazen binnendeur is dat het geen stof aantrekt. Wanneer er vieze vingers op zitten pakt u een doekje met glascleaner (verkrijgbaar in onze webshop) en u wrijft uw deur in een mum van tijd weer glanzend en streeploos schoon.

 

Verschillende mogelijkheden glazen binnendeur

Als u een volledige glazen binnendeur een beetje “saai” vindt kunt u altijd kiezen voor een gezandstraald patroon. Zo doorbreekt u het volledig glanzende oppervlak van het glas en voegt u een speels effect toe. Enkele voorbeelden van glazen binnendeuren met een gezandstraald patroon vind u hieronder.

Glazen binnendeur Glazen binnendeur Glazen binnendeur

Heeft u liever geen inkijk en lichtinval, dan kunt u kiezen voor een volvlak gekleurde binnendeur. Deze wordt op de zelfde manier geproduceerd als een hardglazen binnendeur alleen is deze voorzien van een kleurlak. Let wel op, een zijde van de deur is hoogglans (de glas kant) de andere zijde is mat (gelakte achterkant). Hiervan ziet u hieronder enkele voorbeelden:

Glazen binnendeur zwart Glazen binnendeur grijs

Glazen binnendeur

Keuze uit veel soorten beslag voor glazen binnendeur

Inkoopglas.nl biedt haar klanten graag een ruime keuze aan assortiment. Wij hebben gekozen voor een kwaliteitsmerk qua deurbeslag namelijk Dorma. Met ruim 100 jaar kennis en ervaring is Dorma  wereldwijd de betrouwbare partner als het gaat om deurbeslag. Of u nou opzoek bent naar douche deurbeslag, binnendeur beslag of schuifdeur beslag… Dorma heeft het allemaal! Kiest u voor RVS look of toch liever glans chroom? Uiteraard heeft Inkoopglas.nl ook hierin keuze genoeg! Heeft u een type glasbeslag gezien welke niet in onze webshop voorkomt? Geef het aan ons door en wij maken een passende aanbieding voor u.

dorma

Contact opnemen voor glazen binnendeur

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Bel dan met ons gratis telefoonnummer 0800 -222 3 222 of stuur ons een e-mail via info@inkoopglas.nl wij nemen dan contact met u op. In de provincie Gelderland kunnen wij ook het monteren van de glazen binnendeur voor u verzorgen. Meer weten over glazen binnendeuren? Bel dan snel met Inkoopglas.nl!