Glazen achterwand keuken

Een glazen achterwand keuken past perfect bij ieder interieur! Voor een prachtige elegante uitstraling in uw keuken kiest u natuurlijk voor Colorbel (deels) gehard glas, in diversen Ral kleuren leverbaar.

glazen achterwand keuken

 

Eigenschappen van glazen achterwand keuken

glazen achterwand keuken heeft een volledig geharde zijde welke voorzien is van een Ral kleur. Deze kleur blijft kleurvast doordat het “versmolten” is met het glas. Dit glas is prima geschikt voor bijvoorbeeld achter de kookplaat. Door het gladde oppervlak is dit makkelijk te reinigen met een glascleaner, verkrijgbaar in onze webshop onder het kopje beglazingsartikelen. Een van de belangrijkste eigenschappen van Colorbel (deels gehard) is zijn uitstekende weerstand tegen extreme temperatuursverschillen, daardoor ook wel veiligheidsglas genoemd. Colorbel dient u (bij donkere kleuren) op een donkere ondergrond te plaatsen voor het mooiste effect. Ook is het mogelijk om gehard figuurglas of draadglas te gebruiken als keukenachterwand. Hiervoor kunt u contact opnemen via ons contactformulier. De Ral kleuren van Colorbel zijn gezien door het glas (bij 6 mm) Echter kan er verschil zijn tussen verven, lakken en overige glansgraden.

glazen achterwand keuken

 

Bijzonderheden glazen achterwand keuken

Door de nieuwste technieken is het ook mogelijk om een (zelfgemaakte) foto af te laten drukken op uw glasplaat en deze te gebruiken als achterwand voor de keuken. Zo geniet u van een prachtige foto tijdens het koken en blijft het gemak van het makkelijk schoonmaken van de achterwand. Hieronder vind u een aantal voorbeelden van een glazen  keuken achterwand met een foto.

glazen achterwand keuken

glazen achterwand keuken

Contact opnemen voor glazen achterwand keuken

Voor vragen over glazen achterwand keuken kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of mailen naar info@inkoopglas.nl.

glazen achterwand keuken