Gratis deskundig advies

Onafhankelijke vergelijker

15+ jaar ervaring

Glazen achterwand keuken

  • 1. Productwensen invoeren
  • 2. Bekijk productspecificatie
  • 3. Vergelijk bedrijven
  • 4. Koop

Een glazen achterwand in de keuken past perfect bij ieder interieur! Voor een prachtige en elegante uitstraling in de keuken kies je voor Gehard Gelakt. Dat is gehard glas en in alle RAL kleuren leverbaar.

Dit glas is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld achter de kookplaat. Door het gladde oppervlak is dit makkelijk te reinigen met een glascleaner. Één van de belangrijkste eigenschappen is zijn uitstekende weerstand bij extreme temperatuursverschillen en daarom ook wel veiligheidsglas genoemd. Door de nieuwste technieken is het ook mogelijk om een (zelfgemaakte) foto af te laten drukken op uw glasplaat en deze te gebruiken als achterwand voor de keuken. Zo geniet je van een prachtige foto tijdens het koken en blijft het gemak van het makkelijk schoonmaken van de achterwand.

Voor een offerte of bestelling stuur een email met de afmetingen, de dikte en de gewenste RAL kleur naar info@inkoopglas.nl 

 

Waar kan ik een glazen achterwand keuken voor gebruiken?

O.a. achter de kookplaat / gasstel, als spatwand in de keuken, als douchewand, kastdeur of als tafelblad.

Wat is de levertijd van een glazen achterwand keuken?

Circa 4 tot 5 weken

PLUS- EN MINPUNTEN
Uniek!
Makkelijk schoon te maken
Uitstekende weerstand bij grote temperatuursverschillen
Eenvoudig te installeren
Lange levensduur
Bij niet afkitten kan er vuil komen tussen wand en plaat
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Jouw offerte is verstuurd!