Glas op maat

Denkt u dat glas alleen in standaard maten beschikbaar is? Niets is minder waar. De meeste soorten glas kunt u bij Inkoopglas.nl behalve in standaard maten ook bestellen als glas op maat. En dan gewoon online in onze webshop! Dit is zelfs in bijna iedere gewenste maat mogelijk via de zeer gebruikersvriendelijke invulschermen op onze website. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen neem dat gerust (tijdens kantooruren) contact met ons op!

bestel

Werkwijze glas op maat bestellen

Glas op maat geeft u de flexibiliteit het glas in de door u gewenste maat te bestellen. U geeft de gewenste hoogte, breedte en dikte op bij de bestelling van uw glas en vermeldt welk soort glas op maat u nodig heeft. Naast het kiezen voor flexibele maten heeft u tevens de keuze om helder glas, mat glas of zelfs gekleurd glas op te geven. Precies zoals u het wenst. Ook figuurglas, gehardglas en veiligheidsglas behoren hierbij tot een van de vele mogelijkheden! Glas met kruisroedes of glas in lood? ook geen probleem bij Inkoopglas.nl, stuur ons een mailtje met de gegevens en wij maken een passende offerte voor u.

Een plank in uw glazen kast nodig, een nieuw tafelblad, een wc raam of een buitenruit? Glas op maat biedt altijd een oplossing. Bij uw bestelling ziet u direct wat de kosten zijn voor uw glas op maat.

Bestelt u glas bij Inkoopglas.nl dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit glas, een snelle levering direct bij u thuis en altijd tegen glasscherpe prijzen. Ook bij glas op maat!

Direct glas op maat nodig?

U bestelt glas op maat eenvoudig online dankzij de gebruikersvriendelijke invulschermen. Toch vragen? Inkoopglas.nl is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op het gratis telefoonnummer 0800 222 3 222. Of stel ons uw vraag via de mail of via het contactformulier.

Soorten glas op maat, verkrijgbaar bij Inkoopglas.nl

bestel