Enkel glas

Enkel glas noemt men ook wel vlakglas. Tijdens het productieproces brengt men glas in gesmolten vorm over een bad met gesmolten tin. Het gesmolten glas glijdt over het tin en koelt daarbij langzaam af. Op deze manier ontstaat een vlakke glasplaat. Vroeger was enkel glas de standaard beglazing in woonhuizen en gebouwen. Tegenwoordig kiest men meestal voor dubbelglas.

bestel

Enkel glas toepassingen

Enkelglas is toepasbaar voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld in isolerende beglazing. Op de vlakke glasplaat brengt men een isolerende coating aan. Het bewerken van enkel glas is tevens mogelijk, zoals verlijmen, slijpen of stralen. Bovendien is dit glas in verschillende samenstellingen te verkrijgen bij Inkoopglas.nl. Denkt u bijvoorbeeld aan figuurglas, veiligheidsglas, brandwerend glas en gekleurd glas.
Enkelglas treft men vaak aan in schuifdeuren, keukenachterwanden, daken van serres of veranda’s, douchedeuren en douchewanden. Hierbij wordt er gehard glas gebruikt, dit is 5 keer sterker als gewoon enkelglas. En gehard glas barst niet in scherven uit elkaar wanneer er iets doorheen gaat maar versuikert helemaal.

Enkel glas

Enkel glas bestellen.

In binnenruimtes, zoals het glas boven een binnendeur, gebruikt men nog steeds enkelglas. Bent u van plan enkel glas te gebruiken? Bij Inkoopglas.nl bestelt u eenvoudig enkel glas online. Deze glassoort is bovendien verkrijgbaar in meerdere kleuren en zowel in standaard maten als op maat te bestellen. OOk voor figuurglas, gehard glas, gelaagd glas of facet geslepen glas kunt u bij Inkoopglas.nl terecht. Wij leveren alle soorten glas op maat. Makkelijk en snel te bestellen via onze webshop.
Door inkoop rechtstreeks bij de glasfabriek garandeert Inkoopglas.nl de beste kwaliteit, een snelle levering en altijd direct bij u thuisbezorgd! Inkoopglas is gratis telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur op 0800 222 3 222 of mail ons uw vraag via ons contactformulier of per mail.

bestel

Enkel glas op maat

U bestelt eenvoudig enkel glas op maat bij Inkoopglas.nl door de gewenste maten van het glas op te geven bij uw bestelling. Zo wordt het enkel glas speciaal voor u op maat gemaakt en kunt u het glas gebruiken waar u maar wenst. Meet u de gegevens nog even extra na, zodat u zeker weet dat de afmetingen juist zijn. Dit voorkomt onnodige teleurstellingen.

Enkel glas op maat bestellen

Kunt u enkel glas gebruiken en wilt u graag dat het op maat gemaakt wordt voor u? Bestel dan uw enkel glas op maat via onze site. Met de zeer gebruikersvriendelijke invulschermen maakt Inkoopglas.nl bestellen gemakkelijk. Ook voor u! Enkel glas op maat is leverbaar in diverse kleuren. Door inkoop rechtstreeks bij de glasfabriek garandeert Inkoopglas.nl de beste kwaliteit, een snelle levering en altijd direct bij u thuisbezorgd!