Gratis deskundig advies

Onafhankelijke vergelijker

15+ jaar ervaring

Duco Ventilatierooster

  • 1. Productwensen invoeren
  • 2. Bekijk productspecificatie
  • 3. Vergelijk bedrijven
  • 4. Koop

Voor een optimaal rendement is isolerend glas erg belangrijk, maar even zo belangrijk is ventilatie! Dit kan onder andere door een ventilatierooster boven het glas te plaatsen. Een goede ventilatie draagt ook bij aan het voorkomen van condensvorming op de ruiten.

Duco heeft verschillende ventilatierooster types beschikbaar naar gelang de gewenste ventilatiecapaciteit. Tevens zijn alle ventilatieroosters leverbaar in 3 standaardkleuren; wit RAL 9010, creme RAL 9001 en blank geanodiseerd.

Om te weten welke maat rooster je moet hebben, neem je de breedtemaat van het glas waar het rooster boven moet komen en hier tel je 4 mm bij op. Van de hoogte van de ruit moet je 80 mm aftrekken. Dan heb je de juiste maat voor je rooster.

Waar kan ik ventilatieroosters voor gebruiken?

Ventilatie in een ruimte is even zo belangrijk als een goede isolatie. Roosters plaats je boven een ruit.

Wat is de levertijd van ventilatieroosters?

Circa 2 weken
(m.u.v. de Glasmax. De levertijd van de Glasmax is circa 4 tot 5 weken)

Hoe weet ik welke maat rooster ik moet bestellen?

Om te weten welke maat rooster je moet hebben, neem je de breedtemaat van het glas waar het rooster boven moet komen en hier tel je 4 mm bij op. Van de hoogte van de ruit,  moet je 80 mm aftrekken. Dan heb je de juiste maat voor je rooster.

Hoe weet ik welk rooster wat doet?

Als je met je muis op een rooster gaat staan, verschijnt onderin een venster die iets vertelt over het desbetreffende rooster.

Hoe plaats ik een rooster?

Het rooster plaats je met de goot op de ruit in de bovenruimte tussen het glas. Daarna werk je dit aan de bovenkant af met een glaslat en kit je de onderkant van het rooster af aan de binnenkant en aan de buitenkant.

PLUS- EN MINPUNTEN
Hoge kwaliteit
Gaan vele jaren mee
Maken weinig geluid
Aantrekkelijk geprijsd
Gemakkelijk zelf te installeren
Esthetisch mooi uiterlijk
Vul de hoogte en breedte van de glasplaat in en ga door naar de volgende stap.
mm
mm
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Jouw offerte is verstuurd!